Hírek, újdonságok, érdekességek az igazán durva

világából, tűszúrások amik az ÁNTSZ-t egyáltalán nem érdeklik (de vajon miért nem?)
ITT A
TŰS HENGER!
2008.NOVEMBER 8.

HATÓANYAGOK
BEJUTTATÁSA
 
MI  IS  AZ  A
MEZOTERÁPIA?
 
MEZOTERÁPIA
TŰ NÉLKÜL IS
 
MEZOTERÁPIA
TÖRTÉNETE
 
BŐRFIATALITÁS
MEZOTERÁPIÁVAL
 
PIGMENTFOLTOK
KEZELÉSE
 
TERHESSÉGI
CSÍKOK, STRIÁK
 
LINKEK
 

mezoterapia.hu utoljára frissítve:
2012.jan.05.


A "TELJESEN VESZÉLYTELEN" ÉS MÁR-MÁR UNALMAS PIERCING,
DE ITT VAN PÉLDÁUL EGY VILÁGÚJDONSÁG:
A HEGTETKÓ


 

A "TELJESEN VESZÉLYTELEN" PIERCING, VAGYIS AZ ATLÉTAPÓLÓS LYUKAS KESZTYŰS "PLASZTIKAI SEBÉSZ FŐORVOSNAK" MAGÁT FELTÜNTETŐ, VAGY LEGALÁBBIS MAGÁT ANNAK KÉPZELŐ SZEMÉLY KÍMÉLETLENÜL ÁTDÖFI A "PÁCIENS" NYELVÉT A (HORGOLÓTŰ VASTAGSÁGÚ) BRANÜLJÉVEL... (TERMÉSZETESEN EZ NEM KURUZSLÁS ÁNTSZ SZEMMEL!).

FÉLRE A TRÉFÁVAL, UGYANIS EZ KŐKEMÉNYEN NEM TRÉFA, A "SZEMÉLY"-NEK JÓ HA "NYÓCC ÁTALÁNOSA" VAN ÉS PERSZE SEMMILYEN EGÉSZSÉGÜGYI VÉGZETTSÉGE, VAGYIS ÉLETVESZÉLYES AMIT CSINÁL EZ AZ ÁLLAT!!!

AZ AMIT CSINÁL Ő ÉS TÖBB SZÁZ TÁRSA HAZÁNKBAN, AZ MINIMUM IMPLANTÁCIÓ, VAGYIS SEBÉSZETI ELJÁRÁS AZ IGAZSÁGÜGYI ORVOSSZAKÉRTŐ SZERINT: HA ÚGY ÉRZI AZ ATLÉTAPÓLÓS, HOGY MEGSÉRTETTEM, AKKOR KÉREM AZONNAL ÉS HALADÉKTALANUL PERELJEN BE!ÉS ÍME A FŐORVOS ASSZONY AKCIÓBAN.


A "TELJESEN VESZÉLYTELEN" PIERCING, VAGYIS EZ A MÁSIK "SZAKEMBER" KICSIT MAGABIZTOSABB, MINT AZ ELŐZŐ, DE TARTÓZKODIK ATTÓL, HOGY AZ ARCÁT IS MUTASSA. FERTŐTLENÍTÉS, ASZEPSZIS, UTÓKEZELÉS TERÉN NEM ÁLL Ő SEM A HELYZET MAGASLATÁN. EGYETLEN "POZITÍVUM": VADI ÚJ KESZTYŰBEN DOLGOZIK VALÓSZÍNŰLEG A FILM KEDVÉÉRT (VÉGÜLIS A KESZTYŰ BEKERÜLÉSI KÖLTSÉGE CSAK KB.: 30 FT/PÁR).


NA EZ EDDIG A CSÚCSOK CSÚCSA (PERSZE KUTAKODUNK TOVÁBB), VAGYIS ITT MÁR A "PÁCIENS" NEM BÍRTA A KIKÉPZÉST ÉS EGYSZERŰEN ELÁJULT ÉS AMINT LÁTHATÓ, A FEKETE KESZTYŰS MINDEN BIZONNYAL MAGASAN KÉPZETT "EGÉSZSÉGÜGYI SZAKEMBER" IGEN SZAKSZERŰEN PRÓBÁLT NEKI SEGÍTENI A KÖVETKEZŐKÉPPEN: MEGPRÓBÁLTA FELÜLTETNI ÚJRA, MIKÖZBEN AZT KIÁLTOTTA: OH MY GOD! (TE JÓ ISTEN!).


ÉS AMI A LEGJOBB AZ EGÉSZBEN, OLYAN EZ MINT A SZEX, BÁRHOL LEHET CSINÁLNI ÉS MINÉL ÉRDEKESEBB A HELYSZÍN, ANNÁL IZGALMASABB AZ EGÉSZ. ITT MOST ÉPPEN A KONYHÁRA ESETT A VÁLASZTÁS.


<>A KÖVETKEZŐ KÉT FILMBŐL LÁTHATÓ, HOGY A PIERCING AMELLETT, HOGY VESZÉLYES, BIZONY FÁJ IS. ÉS NEM IS KICSIT. PERSZE AZ ERDMÉNY BIZTOS MEGÉRI...


SZIGORÚAN CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK SZÓL A KÖVETKEZŐ RÖVID "DOKUMENTUMFILM".

TEHÁT NYOMATÉKOSAN FELHÍVJUK AZOKAT A BÖNGÉSZŐ FIATALOKAT, AKIK NEM TÖLTÖTTÉK BE A 18-IK ÉLETÉVÜKET, HOGY LÉPJENEK KI, ILLETVE,
HOGY EL SE INDÍTSÁK A KÖVETKEZŐ FILMECSKÉT. AKIK VISZONT ÉLETKORUKNÁL FOGVA JOGOSULTAK MARADNI, EZÚTON MEGTUDJÁK, HOGY AZ INTIM PIERCING NEMCSAK RENDKÍVÜL VESZÉLYES, DE IGEN - IGEN FÁJDALMAS IS.


MommoHD - A puncilyukasztás fájdalmai!:))


ÍGY KÉSZÜLT: A HEGTETKO

STERIL ORVOSI SZIKE, CSIPESZ, GUMIKESZTYŰ, FERTŐTLENÍTŐ, ÉS MÁR INDULHAT IS A TÜZIJÁTÉK. ÍGY JELLEMEZTE MUNKÁJÁT ZAGYVAI GÁBOR, MAGYARORSZÁG EGYIK HEGTETOVÁLÓJA, AKI SZERINT AZ ELMÚLT EGY ÉVBEN EGYRE TÖBB FELKÉRÉSE AKADT. ANNAK ELLENÉRE, HOGY KURIÓZUMNAK SZÁMÍT, EGYELŐRE MÉG NEM DIVAT. A MINTÁK EGY ÉLETRE OTT MARADNAK, A PLASZTIKAI SEBÉSZEK SZERINT UGYANIS A HEGEKET NEM LEHET NYOMTALANUL ELTÜNTETNI.

MI EZ? HA NEM FOGLALKOZÁS KÖRÉBEN ELKÖVETETT GONDATLAN VESZÉLYEZTETÉS?


szólj hozzá: Így készült: A hegtetkóEHHEZ A FILMHEZ PEDIG AZTÁN TÉNYLEG NEM KELL SEMMIFÉLE KOMMENTÁR.FOLYAMATOSAN BŐVÍTJÜK AZOKNAK A "TELJESEN ÁRTALMATLAN BEAVATKOZÁSOK"-NAK A BEMUTATÁSÁT, AMELYEK RENDKÍVÜLI VESZÉLYESSÉGÜK ELLENÉRE EGYÁLTALÁN NEM ÉRDEKLIK A KISTÉRSÉGI ÁNTSZ ELLENŐRZŐ BRIGÁDOK SZAKEMBEREIT ELLENTÉTBEN A NÉMETORSZÁGBAN "KOSMETISCHE MESOTHERAPIE", FRANCIAORSZÁGBAN "MÉSOTHÉRAPIE ESTHÉTIQUE" NÉVEN ELFOGADOTT KOZMETIKUSOKNAK KIFEJLESZTETT TELJESEN VESZÉLYTELEN ELJÁRÁSSAL SZEMBEN, AMIT EURÓPÁBAN EGYEDÜLÁLLÓ MÓDON SZINTE ÜLDÖZNEK HAZÁNKBAN.
IGAZI ÚJ HUNGARIKUM: A MEZOTERÁPIA ÜLDÖZÉS MAGYARORSZÁGON.
BRAVÓ! BRAVÓ! BRAVÓ!

Ha kérdése van, írja meg nekünk azt az alábbi e-mail címre:

mezoterapia@mezoterapia.hu